Login firme   Inregistrare Firma
 Vand Sauna Barrel - sauna butoi » Vanzare
Pret : 2850 EUR

0741651398 

Detalii :
SAUNA BARREL - de exterior tip butoi


SAUNELE pot fi observate aproape in fiecare cultură de-a lungul timpului ce aduc in compania oamenilor caldura, sănătate, curăţenia trupeasca. Dacă preferaţi un mod tradiţional de relaxare, atunci SAUNA BARREL este ceea ce ti se potriveste.

SAUNA BARREL este ideal pentru cei care nu doresc să aştepte şi sa cheltuiasca prea multi bani pentru construirea unei saune. Singurul lucru ce trebuie să faceţi este sa identificati şi sa pregăti locul unde veti amplasa sauna. Locul trebuie bine ales, suprafaţa sa fie dreaptă şi sauna trebuie să fie amplasata la 10-15 cm deasupra solului. Baza poate fi din bare de lemn sau blocuri de beton cu garanţia de a susţine câteva sute de kilograme.

Sauna Barrel este gata premontata si contine deja tot ce este necesar pentru a functiona. Materiale şi accesoriile pot fi modificate în funtie de preferintele dumneavoastră. Toate elementele de sauna sunt poziţionate într-un mod ce vă permite sa aveti o experienta placuta si confortabila . Soba din saună este conceputa în aşa fel încât sa ofere maxim de căldură si o eficienta sporita . Acest lucru este realizat prin pereţii de oţel ai sobei care în contact maxim cu pietrele, încălzesc aerul şi evaporă apa, degajand un nor alb de abur.

Peretii exteriori ai saunei sunt realizati din profil de lemn de rasinoase cu o grosime 40 mm. Acest lucru permite aburului să rămână în interiorul saunei şi astfel ajuta rapid şi eficient pentru a incalzi aerul la temperaturi ridicate. Pereti exteriori ai saunei sunt tratati cu o solutie speciala cu minerale naturale pe baza de gudron ce previn peretii de putrefacţie si deteriorare in timp. Sauna are de asemenea un acoperiş dublu pentru a asigura ca aburul rămâne în interior.
- See more at: http://ciubar.ro/