Login firme   Inregistrare Firma
 Vand ciubar dinlemn - hot tub » Vanzare
Pret : 1500 EUR

0741651398 

Detalii :
În lume nu există nici un medicament mai bun pentru răceli, oboseală si stres, decât căldura. Apa calda şi mirosul picant din lemnul de Zada aburit sunt capabile de a calma sufletul şi de a vindeca corpul uman.

În Evul Mediu cazile din lemn cu apa fierbinte au fost apreciate de oameni ca o mare binecuvântare după un marş obositor sau după o boală lungă si inca de la acea vreme acestea au intrat în vieţile noastre.

Căzile din lemn cu apă fierbinte au fost pe nedrept uitate de europeni din cauza apariţiei plasticului modern, lemnul este materialul vesnic care nu-şi pierde actualitatea şi avantajul din toate veacurile, acestea au câştigat teren în ţările europene sub denumirea de Hot Tub. Europenii au fost invadaţi de cazile din plastic şi metal, dar în cele din urmă, la finele secolului trecut şi mai ales la începutul secolului prezent în industria producatoare de Hot Tub-uri, a existat o adevarată explozie remarcabila in domeniul SPA unde lemnul a primit aprecierea cuvenita.

Pentru a evita consecinţele nefaste ale stresului de zi cu zi, oamenii tot mai des pomenesc despre o viaţa regulată si echilibrată cu privire la mijloacele şi metodele de conservare, restaurare si de relaxare. Din cele mai vechi timpuri hidroterapia cu apă caldă a fost considerată a fi una dintre cele mai bune modalităţi de a găsi noi forţe revigorante pentru trup si suflet.

În Japonia, o cadă de lemn cu apă fierbinte poarta denumirea de Ofuro şi este un întreg ritual in jurul acestuia fapt care cu succes poate fi repetat şi in viata noastra de zi cu zi. Baia japoneză este o condiţie necesară aproape zilnic de utilizat, ce duce la purificarea şi reabilitarea organismului.

În ţara de origine, Ofuro este conceput astfel încât utilizarea acestuia duce la o relaxare şi reabilitare corporala. Datorită acestui fapt, apa calda 37- 40 gradeC va pătrunde în fiecare celulă a organismului şi va duce la o relaxare musculară tonifianta.Potrivit medicilor japonezi, Ofuro este cea mai valoroasă resursă medicală profilactică ce stimulează activitatea inimii şi rinichilor, amelioreaza durerile reumatice.

Femeile sunt în special cele mai fericite de hidroterapia în Hot Tubu-ri, ce provoacă scăderea în greutate, inlocuieşte peelingul, ajuta la diminuarea vizibilă a ridurilor.

Hot Tub-urile sun confectionate din lemn molid siberian şi zada siberian tipuri de lemn cu un conţinut ridicat de agenţi de conservare, ce nu permit putrezirea în contact cu apa, combinând tradiţiile seculare de dogărie cu cele mai noi tehnologii moderne pentru sănătatea şi confortul dumnevoastra.

Astfel, însumate toate cele menţionate anterior, vom observa că folosirea Hot Tub—ului duce la îmbunătăţirea rapidă a starii de sanatate a organismului dumneavoastră, prin apropierea de natură veţi găsi calmul şi echilibrul necesar pentru viaţa de zi cu zi.
- See more at: http://ciubar.ro/