Login firme   Inregistrare Firma
 Vand salina artificiala » Vanzare
Pret : 150 EUR

0741651398 

Detalii :
Camera de sare - camere saline

Camerele de sare si terapia cu aerosli salini sunt o practica destul de cunoscuta in Europa, avand in vedere originea lor din minele de sare unde terapia de sare a fost descoperita cu multi ani in urma.

In loc de pesteri inchise, noi construim saline artificiale, camere de sare, grote de sare si nu in ultimul rand in locatiile moderne ce poarta denumirea de SPA, construim cabine de sare ori saune cu pereti de sare, cream un climat salin cu scopul de a oferi clientilor o atmosfera linistita unde beneficiaza de o terapie de sare numita haloterapie.

Fiecare suprafata de perete, inclusiv podeaua si tavanul, este acoperita cu sare naturala, pentru a crea un mediu de ioni sterilizati negativi. In camera de sare folosim cele mai moderne tehnologii de producere in mod natural a ionilor de sare, unde este controlata concentratia de aerosoli in suspensie, temperatura si umiditatea este adecvata zonei mediteraniene. In spatiile unde fluxul de clienti este unul marit, putem dota camerele saline cu cele mai moderne halogeneratoare, ce genereaza suspensie de sare sub forma de particule mici de ordinul micronilor, pentru a marii microclimatul salin.

O sesiune de terapie de sare intr-o camera salina dureaza cam 45 de minute. Aici puteti citi o carte sau chiar sa luati un pui de somn in timp ce va relaxti pe o muzica de fundal ori sa vizionati o emisiune TV.

Terapia cu sare este utilizata pentru a trata boli respiratorii superioare, cum ar fi raceala, gripa, alergii, astm, bronsita, fibroza chistica, sinuzita, rinita, febra fanului si emfizem. In plus, proprietatile anti -bacteriene si anti- inflamatorii ale sarii s-au dovedit a trata in mod eficientint infectiile de piele, cum ar fi eczeme, dermatite si psoriazis.

Unele dintre multele beneficii ale terapiei cu sare in Camera salina sunt:

* Reducerea inflamatiei bronsice

* Eliminarea de particule de polen din aer ale cailor respiratorii

* Consolidarea sistemului imunitar care scade reactie alergica la polen

* Curatarea si salubrizarea cailor respiratorii

* Prevenirea si tratamentul racelii si gripei

* Imbunatatirea de afectiuni dermatologice, cum ar fi acnee, eczeme, dermatita si psoriazis

* Reducerea sforaitului

* O mai buna stare de somn
- See more at: http://ciubar.ro/